Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun müddət
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun müddət fəaliyyət göstərmişəm və bir qənaətə gəlmişəm ki, platformanın uğuru onun istifadəçi ehtiyaclarını nə dərəcədə başa düşməsindən asılıdır. Məsələn, bəzi platformalar istifadəçilərinə fərdi tövsiyələr, maraqlarına uyğun məzmun təqdim edir. Digərləri isə hamıya eyni standart xidmət göstərir. Mən şəxsi üstünlüklərimə uyğun məzmun təklif edən, fərdi yanaşma tətbiq edən platformalara üstünlük verirəm. Azərbaycanda bu cür fərdi yanaşma tətbiq edən, istifadəçi davranışlarını təhlil edən platformalar hansılardır? Maraqlıdır, sizin bu barədə nə düşündüyünüzü eşitmək istərdim.
8 vistas

Uşaqlıqdan bəri məni həmişə yeni şeylər cəlb edib. İlk kompyuterimi aldığım gündən internet mənim üçün nəhəng bir kəşf dünyasına çevrilib. Hər dəfə ekrana baxıb düşünürəm ki, burada milyonlarla səhifə var və hər birində fərqli bir hekayə, fərqli bir məna gizlənir. Bu fikir məni həyəcanlandırır. Keçən həftə işdən sonra evə qayıdanda adi gəzintilərimdən birinə başladım. Məqsədsizcə müxtəlif ünvanları açıb bağlayırdım. Birdən nə oldusa, bir səhifə açıldı və mən dərhal anladım ki, bura xüsusidir. Həmin ünvan idi. Səhifənin rəngləri o qədər yumşaq, yazıları o qədər aydın idi ki, sanki mənim üçün xüsusi hazırlanmışdı. Mən bu platformada vaxt keçirdikcə düşündüm ki, bu gün belə rahat məkanlar tapmaq həqiqətən də çətindir. İnsanlar çox vaxt mürəkkəb, qarışıq saytlarla qarşılaşır, amma burada hər şey yerli-yerindədir. Bu platforma mənə yorucu bir gündən sonra lazım olan sakitliyi verdi. Artıq bir neçə gündür ki, hər axşam bu sayta nəzər salıram. Və hər dəfə özümü daha təzə, daha rahat hiss edirəm.